Skip to main content

HOLISTIC EDUCATIONAL TRUST Derneği 2005 senesinde kurulmuş;

Yardıma muhtaç insanlara sıcak yemek dağıtımı, ilaç dağıtımı, et dağıtımı, sağlık desteği su kuyusu açılımı başta olmak üzere birçok kalemde insani yardım yapmakta ve özellikle eğitim imkanlarının kısıtlı olduğu bu beldelerde eğitim merkezleri açmaktadır. Yerel Kenya halkından yardıma muhtaç kimselerin ihtiyaçlarını karşılayan kurum halktan yoğun ilgi görmektedir.

Kiralanarak açılan ve eğitime elverişli olarak donatılan bu eğitim merkezlerinde kalan çoğu yetim olan öğrencilerin barınma, yeme, içme, giyim ve eğitim ihtiyaçları ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Ayrıca bu kurumda kalan öğrenciler aynı anda yerel okullarda eğitimlerine devam edebilmektedirler.

Kiralanan binaların kira maliyetinden kurtulup insani yardımların sekteye uğramaması ve ihtiyaçların kesintisiz karşılanması için kendi binalarını yapmaya Türkiye standartlarında bir bina inşa etmeye karar verdiler.

Biz de MANA Eğitim ve Dayanışma Derneği olarak bu değerli karar için Kenya’da yapılan inşaata nakdi yardımlarda bulunduk.

2021 Kurban Bayramı’nda da yoksul kimselerin sevinçlerine ortak olmak, sofralarındaki rızıklarında bir nebze tuzumuz olması için yüzlerce aileye kurban bağışı ile destek olmaya çalıştık.

HOLISTIC EDUCATIONAL TRUST Derneği Nairobi merkezli olup Mombasa, Malindi, Naivasha ve Lamu illerinde bulunan şubeleri vasıtasıyla amaçlarını gerçekleştirmek için faaliyetlerine devam etmektedir.

Tüm gönüllülerimize şükranlarımızı sunarız.

Open chat
1
Canlı Destek
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz?